Orthodontie Tarieven – Verwijspraktijk voor tandheelkunde Amsterdam – Amsterdam

Orthodontie Tarieven

Orthodontie Tarieven

Na het uitgebreid onderzoek komt u bij ons retour voor het bespreken van het behandelplan. Het behandelpln en de bijbehorende begroting ontvangt
u van ons ook voorafgaand aan de behandeling op papier.

Vaste tarieven bij de tandarts en orthodontist

Orthodontie behandelingen worden gedeclareerd met F-codes. Per 1 januari 2013 zijn de tarieven van o.a. orthodontisten landelijk door de overheid vastgesteld. Op de tarievenlijst op deze website staan de tarieven voor elke prestatie met de daarbij behorende code. Met deze F-code kunt u op uw zorgpolis controleren of uw zorgverzekeraar een behandeling (deels) vergoedt. Wanneer u dit doet voordat u een behandeling afspreekt, voorkomt u financiële verrassingen achteraf.

Meer informatie »

Zoals u weet, geven wij u als zorgaanbieder graag alle aandacht. Daarom hebben wij de verwerking van onze nota’s overgedragen aan FaMed. Zij declareren de nota bij uw zorgverzekeraar, wordt deze nota of een gedeelte er van niet vergoed dan ontvangt u een (rest) nota thuis.

Mocht u verhinderd zijn om tijdig op uw afspraak te verschijnen, dient u dit tenminste twee werkdagen voor de gemaakte afspraak aan ons te melden. Indien uw afwezigheid te laat of niet bij ons bekend is, kúnnen wij tot 100% van de kosten van de voorgenomen behandeling bij u in rekening brengen.