Verwijspraktijk voor Tandheelkunde Amsterdam - Van Boshuizenstraat 697 - 1082 AZ Amsterdam - tel: 020 2471010 - email: receptie@verwijspraktijk.nl

Vacture mondhygienist(e)

9 juni 2020

Heb je zin in een nieuwe uitdaging en interesse in de parodontologie en implantologie? Da’s mooi: de afdeling Parodontologie en Implantologie van de Verwijspraktijk voor Tandheelkunde Amsterdam zoekt per direct een enthousiaste collega mondhygiënist voor maandag en vrijdag en eventueel 3e dag in overleg. Inschaling volgens NVM met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, bij- en nascholing, reiskosten / parkeer kosten, eindejaar bonus (13e maand), pensioenopbouw mogelijk. Desgewenst mooi om te combineren met parttime baan in de algemene praktijk. Ben je een leergierige teamplayer? Kom dan ons gezellige team versterken. Heb je interesse, stuur een berichtje naar e.vanderzee@verwijspraktijk.nl.