Verwijspraktijk voor Tandheelkunde Amsterdam - Van Boshuizenstraat 697 - 1082 AZ Amsterdam - tel: 020 6422671 - email: receptie@verwijspraktijk.nl

Vacature Assistent(e) afdeling Endodontologie

14 februari 2019

Vacture voor een assistent(e) voor de Verwijspraktijk voor endodontologie. De werkzaamheden zijn assisteren bij de patientenbehandeling, voorraadbeheer en adminstratieve werkzaamheden. Enthousiasme, inzet en servicegerichtheid zijn de drijvende eigenschappen voor deze functie. Een diploma is een pluspunt, maar een opleiding tijdens de werkzaamheden behoort ook tot de mogelijkheden. Aantal uren in overleg, minimaal 16 uur. De verwijspraktijk is een grote, gezellige praktijk met vele jeugdige medewerkers, waar een breed spectrum van tandheelkunde wordt uitgeoefend. Sollicitaties graag vergezeld van c.v. en pasfoto t.a.v. mevr. E. Duijst ( e.duijst@verwijspraktijk.nl)