Verwijspraktijk voor Tandheelkunde Amsterdam - Van Boshuizenstraat 697 - 1082 AZ Amsterdam - tel: 020 2471010 - email: receptie@verwijspraktijk.nl

Interdisciplinaire overlegavonden tandartsen (IDO)

Sinds de start van de Verwijspraktijk in 1994 organiseren wij de laatste donderdag van de maand  “de Avondconsulten”. Dit zijn interdisciplinaire overlegavonden waarbij alle disciplines aanwezig zijn die in de Verwijspraktijk zijn vertegenwoordigd. Tijdens deze avonden worden door middel van korte presentaties, gebitsmodellen en röntgenfoto’s, patiënten besproken die in breder teamverband behandeling behoeven. Daarnaast bestaat ook voor u als verwijzer de gelegenheid om een patiënt te presenteren. Dit hoeft niet altijd een “complexe” casus te zijn, maar kan een specifiek probleem zijn of iets waar u tegen aan loopt in de dagelijkse praktijk. Het doel van deze avonden is om op een ongedwongen en leuke manier met  tandheelkunde bezig te zijn en om er samen met u naar te streven dat uw patiënten optimale zorg aangeboden krijgen. Het is onze ervaring dat behandelen in teamverband niet alleen gezellig en leerzaam is, maar ook erg stimulerend kan zijn. Indien u belangstelling heeft om hierbij aanwezig te zijn kunt u zich opgeven via receptie@verwijspraktijk.nl.

De IDO avonden vinden altijd plaats op de laatste donderdag van de maand. Vanaf 18.30 uur staan de broodjes en iets te drinken klaar en om 19.00 uur starten wij met de patiëntenbespreking die duurt tot uiterlijk 20.30 uur.

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar receptie@verwijspraktijk.nl. Vermeld in deze e-mail graag uw naam, en op welke datum u langs wilt komen.