Verwijspraktijk voor Tandheelkunde Amsterdam - Van Boshuizenstraat 697 - 1082 AZ Amsterdam - tel: 020 2471010 - email: receptie@verwijspraktijk.nl

Facturen

Zoals u weet, geven wij u als zorgaanbieder graag alle aandacht. Daarom hebben wij de verwerking van de declaraties voor de door ons verrichte behandelingen overgedragen aan FaMed. Een gespecialiseerd bedrijf, dat inmiddels voor duizenden (para)medici werkt en zorgdraagt voor de inning van de openstaande vorderingen. Zij declareren de nota bij uw zorgverzekeraar, wordt deze nota niet of niet volledig vergoed dan ontvangt u een (rest) nota thuis.

Voor de meest gestelde vragen of informatie over declaraties en/of betalingen kunt u terecht op www.famed.nl of bellen met 0900-0885.

Bij vragen over facturen kan er op maandag en donderdag gebeld worden tussen 08.30 – 12.00 uur en vragen naar Margriet of mail sturen naar margriet@verwijspraktijk.nl

Op ZorgWijzer vindt u een tweetal overzichtspagina’s met de vergoedingen voor orthodontie vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Het gaat hier dan om orthodontie voor jongeren (onder 18-21 jaar) en voor volwassenen (18 jaar en ouder). Zie beide overzichten:

http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/orthodontie-tot-18-jaar

http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/orthodontie-vanaf-18-jaar