Verwijspraktijk voor Tandheelkunde Amsterdam - Van Boshuizenstraat 697 - 1082 AZ Amsterdam - tel: 020 2471010 - email: receptie@verwijspraktijk.nl

Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer

De Verwijspraktijk voor Tandheelkunde is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
Tram 5 en metro 51 stoppen voor de deur: Halte Van Boshuizenstraat.

LET OP!
Vanaf 3 maart 2019 rijdt metro 51 niet meer, de praktijk is dan alleen bereikbaar met tram 5. 
Dit geldt tot ca. december 2020.

Eigen vervoer

Zie onderin voor een kaartje.

vanuit Utrecht: (A2):
Op de A2 afslag richting Den Haag nemen (A10). De ringweg A10 volgen en afslag Buitenverldert (S109) nemen. Aan het eind van de afslag links voorsorteren en linksaf  onder viaduct door (*) en Europaboulevard helemaal uitrijden tot aan rotonde. Bij rotonde rechtsaf en van Boshuizenstraat helemaal tot vlak voor de trambaan uitrijden. De praktijk ligt aan de linkerkant, huisnummer 697, gemarkeerd door een wit vaandel.

vanuit Haarlem: (A9):
De A9 tot het klaverblad bij Badhoevedorp volgen. Dan richting Amsterdam rijden (A4). De ringweg A10 volgen. Vervolgens doorrijden tot afslag Buitenveldert. Aan het eind van de afslag links voorsorteren en linksaf, (zie verder vanaf (*)

vanuit Den Haag (A4):
Na Schiphol ringweg A10 volgen (richting Amsterdam) en afslag Buitenveldert nemen. Aan het eind van de afslag links voorsorteren en linksaf, zie verder vanaf (*).

vanuit Zaanstad (A8):
Ringweg A-10 volgen tot afslag Buitenveldert. Aan het eind van de afslag links voorsorteren en linksaf, zie verder vanaf (*).

vanuit Amersfoort (A1):
A1 volgen tot A10, dan richting Den Haag volgen tot afslag Buitenveldert. Aan het eind van de afslag links voorsorteren en linksaf, zie verder vanaf (*).

Parkeren

Parkeren  kost € 2,50 per uur van 9.00 uur tot en met 19.00 uur op werkdagen. Aan de overkant van de van Boshuizenstraat bij het winkelcentrum is een blauwe zone. Hier kunt u 1 uur gratis parkeren met de blauwe kaart.